FHRA uutiset FHRA kiihdytyskausi alkaa Motoparkissa kesäkuussa.

Viestiketju osiossa 'FHRA uutisia' , aloittajana FHRA tiedotus, 21.5.2021.

 1. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  886
  [​IMG]

  Iloksemme voimme kertoa, että tarvittava määrä osallistujia on ilmoittautunut kauden ensimmäiseen kisatapahtumaan ja voimme sen toteuttaa. Kiitos siis kaikille jo ilmoittautuneille ja kaikille kuljettajatutkintoa suorittamaan tuleville, tämä antaa toivoa lajille vaikeina aikoina.

  Ilmoittautuminen on edelleen avoinna, mutta siihen lisätään kilpailukutsun mukaisesti jälki-ilmoittautumismaksu. Ilmoittautuminen tapahtuu www.dragracing.eu

  Kausi polkaistaan käyntiin FHRA Street Mayhem & Test n´Tune -päivällä legendaarisella Motopark Raceway -radalla.

  FHRA Street Mayhem & Test n´Tune -päivälle osallistuu paljon kisakuskeja ja tapahtumaan ovat kaikki tervetulleet testaamaan SM-tasoista rataa.

  Kiihdytysajon SM-osakilpailu 1 & 2, 12.-13.6.2021 Motopark Raceway, Pieksämäki. Kisaa käydään noin sadan tiimin voimin. Eeppinen viikon loppu ja jaossa siis kahden kisan pisteet. Tapahtuma järjestetään erityistoimenpitein ja terveysturvallisesti joko yleisöllä tai ilman. Tiedotamme yleisön tapahtumaan pääsystä mahdollisimman pian.

  Ensimmäisessä tapahtumassamme ajetaan myös uudella konseptilla Fuelteck Nitrobike Shootout 2021 -osakilpailu ja paikalla komea määrä nitroprätkiä. Pistä sarja seurantaan Facebookissa Kirjaudu sisään Facebookiin ja Instagramissa @nitrobikeshootout

  Päivitämme tapahtuman sivua ja some-tapahtumat ensi tilassa. Stay tuned. WE ARE RACING AGAIN.
   

Jaa tämä sivu