FHRA uutiset FHRA jäsenmaksut kaudelle 2021

Viestiketju osiossa 'FHRA uutisia' , aloittajana FHRA tiedotus, 18.11.2020.

 1. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  886
  [​IMG]
  Kuva: Jussi Pietarinen Photography

  Korona-pandemian ja kiihtyvän tautitilanteen vuoksi siirretty FHRA:n sääntömääräinen syyskokous on päätetty pitää alkuvuodesta. Johtoryhmä kokoontui maanantaina 16.11.2020 ja päätti, että FHRA:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 9.1.2021. Paikka ja kellonaika ilmoitetaan myöhemmin. Kokouskutsu lähetetään erikseen myöhempänä ajankohtana. FHRA:n johtoryhmä teki päätöksen, että FHRA:n jäsenmaksut pysyvät samana kuin kaudella 2020. Syyskokous vahvistaa hinnat.

  FHRA:n johtoryhmä päätti jäsenmaksut seuraavasti:

  Henkilöjäsen 30 €

  Jäsenkerhon henkilöjäsen 15 €

  Jäsenkerho 100 €

  Kannatusjäsen 300 €

  Kunniajäsen 0 €

  Lähetämme kaikille rekisterissämme oleville tietojen tarkistuspyynnön sähköpostitse. Pyytäisimmekin teitä tarkistamaan tiedot ja päivittämään ne tarvittaessa.

  FHRA Yhdistysjäsenet ja ACS 2021

  FHRA:n jäsenkerhojen ja yhdistysjäsenten jäsenet voivat liittyä FHRA:n jäseneksi edullisempaan yhdistysjäsenen henkilöjäsen hintaan 15 €. FHRA:n jäsenkerhot ovat myös tervetulleet ensi kevään American Car Show 2021-näyttelykokonaisuuteen. Kerho-osastot ovat jäsenkerhoille ilmaisia.

  Jos olette jo ilmoittautuneet peruuntuneeseen näyttelyymme, ei uutta ilmoittautumista tarvita, vaan kaikki jo vuoden 2020 näyttelyyn hyväksytyt kerhot ja näytteilleasettajat ovat tervetulleet ensi kevään näyttelyyn.

  Toivoisimme, että FHRA:n jäsenkerhot ja yhdistysjäsenet tiedottaisivat jäseniään tästä edullisemmasta FHRA:n jäsenyysmuodosta ja tulevasta näyttelystä.

  FHRA:n yhdistysjäsenten henkilöjäsenten tarkistus

  FHRA ilmoittaa jäsenkerhoilleen vuosittain, ketkä jäsenistään on ilmoittanut meille kuuluvansa johonkin FHRA:n jäsenkerhoista. Näin tarkistamme rekisteritiedot ajantasaiseksi vuosittain. Muistathan hoitaa velvoitteesi FHRA:n jäsenkerholle, ennen kuin merkkaat jäsenkerhotiedon profiiliisi, kiitos.

  Samoin pyytäisimme jäsenkerhojamme tarkistamaan jäsenlaskun kuntoon, jotta voimme tarjota halvempaa FHRA jäsenyyshintaa jäsenillenne. Kiitos jäsenyydestänne.

  Kauden 2021 laskutus alkaa pian

  Kun tietojen tarkistuskierros on hoidettu, aloitamme jäsenlaskutuksen kaudelle 2021. Jäsenlaskutus tapahtuu sähköpostitse.

  Jos jäsen kilpailee ja tarvitsee ensi keväänä kilpailijalisenssin AKK:lta, pyydämme tarkistamaan, että FHRA:n jäsenrekisteriin on merkattu ”AKK:n alaiset lajit”. Näille jäsenille tulee FHRA:n jäsenmaksu suoraan AKK:lta. Täten saamme nopeammin ja sujuvammin kilpailevien jäsenten KITI-profiilit auki kilpailijalisenssien ostoa varten.

  SML:n alaisten lajien alla kilpailevat jäsenet hoitavat jäsenasiansa Moottoriliiton alaisen kerhonsa kanssa ja kuljettajalisenssit hankitaan Motti-palvelun kautta.

  FHRA jäsenkirje ja yhteydenotto

  Lähetämme noin kerran kuussa jäsenkirjeen sähköpostilla kaikille jäsenille. Pyrimme kertomaan ajankohtaisista asioista, tapahtumista ja uusista jäseneduista tällä kirjeellä.

  Jäsenpostituslista päivitetään aina tammikuun lopussa, jolloin sääntöjemme mukaan laskutuskausi päättyy.

  Jäsenistö voi pitää yhteyttä johtoryhmään joko keskustelupalstan kautta tai ihan henkilökohtaisesti yhteyttä ottamalla.

  Johtoryhmään saat yhteyden helpoiten sähköpostitse ja yhteystiedot löydät kotisivuiltamme. Yhteystiedot | FHRA ry

  Kaikilla jäsenille on pääsy palstalle. Käyttäjätunnuksena toimii jäsenrekisteriin ilmoittamasi sähköposti. Jos et muista salasanaasi voit tilata uuden kirjautumissivulta ”Unohditko salasanasi”-kohdasta.

  Keskustelupalstalle pääset täältä: FHRA keskustelupalsta

  Jos sinulla on vaikeuksia päästä palstalle, olethan yhteydessä toimistoon. Autamme mielellämme.

  Mukavaa alkanutta talvea toivottaen,

  Finnish Hot Rod Association FHRA Ry

  Helsinki – Malmin Lentoasema

  00700 Helsinki email: fhra(@)fhra.fi

  tel: +358 207 430 750
   

Jaa tämä sivu