FHRA uutiset Amerikan Rauta kiihdytystapahtuma 2020

Viestiketju osiossa 'FHRA uutisia' , aloittajana FHRA tiedotus, 13.7.2020.

 1. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  886
  [​IMG]

  1.8.2020, Amerikan Rauta kiihdytystapahtuma, Vesivehmaan lentokenttä

  Tule paikan päälle kokeilemaan kuinka oma ajokkisi kiihtyy varttimailin matkalla. Tule viettämään vauhdikasta päivää Vesivehmaalle. Tapahtumassa katulailliset ajoneuvot testaavat kiihtyvyyttään varttimailin matkalla. Paikalla FHRA:n ajanotto ja rataryhmä. Tule kokemaan, vaikka koko perheen voimin, kiihdytystapahtuman vauhti ja äänet.

  Paikka:

  Lahti-Vesivehmaan lentokenttä, Lentotie 105, 17130 Vesivehmaa

  Aika:

  Lauantai 1.8.2020 klo. 10.00-18.00

  Katsastus alkaa klo. 9.00 ja kuljettajakokous n. klo. 9.45

  Ilmoittautuneet:

  Kuskit:

  Ilmoittautuminen on nyt auki.

  Ennakkoilmoittautuminen kuskeille http://www.dragracing.eu/index.asp

  Kuljettajien tulee luoda profiili palveluun. Kilpailijanumeroksi laitetaan ajoneuvon rekisterinumero.

  Kuljettajia otetaan mukaan tapahtumaan rajattu määrä, että voimme taata kuskeille tarpeeksi monta vetoa päivälle.

  Ennakkoilmoittautumisen yhteydessä maksetaan osallistumismaksu, joka on koko päivästä 40€+ käsittelymaksu. Hinta sisältää kaikki päivän vedot ja katsastusmaksun. Dragracing.eu -palvelussa voi maksaa Paytrailin kautta useimpien suomalaisten pankkien verkkomaksuna, luottokortilla tai laskulla.

  Otamme ilmoittautumisia vastaan myös paikan päällä, jos tapahtumaan vielä mahtuu vetäjiä. Osallistumismaksu portilla on 40€ + 20€ käsittelymaksu.

  Pyydämme siis ennakkoilmoittautumisia, jotta voimme taata jouhevampaa ajoa. Jos ilmoittaudut vetämään vasta paikan päällä, emme voi taata, että mahdut mukaan. Olemme rajanneet osallistujien määrää juuri tästä syystä, että kaikki ennakkoonilmoittautuneet varmasti pääsevät vetämään useamman kerran.

  Paikalla myös Blacklist-kuskeja testaamassa ajokkiensa tehoja varttimailin matkalla. Lue lisää Blacklististä Facebookissa: Blacklist Street Racers TV

  [​IMG]

  Tapahtumassa ajetaan myös Streetman-katumoottoripyöräsarjaa. Lue lisää facebookista: Streetman

  [​IMG]

  Pääsyliput:

  Päivittyy pian.

  [​IMG]

  Huomioithan, että Drag Racing tapahtuma järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista.

  Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Olet alueella omalla vastuullasi.

  [​IMG]  [​IMG]

  Hyvä median edustaja. Voit ilmoittautua samalla lomakkeella vaikka kaikkiin tapahtumiin yhdellä kertaa.  Vaatimukset testiajoa varten:

  Ajoneuvojen täytyy olla rekisteröityjä ja katsastettuja katukäyttöön (ei kilpa-ajoneuvoja, ei slicksejä, ei matkustajia).

  Autot: Voimassa oleva ajokortti, umpinaiset kengät, kypärä, ajohanskat, pitkät housut ja pitkähihainen paita, turvavyö pakollinen kaikissa autoissa.

  Moottoripyörät: Voimassa oleva ajokortti, ajopuku, umpinaiset kengät, umpikypärä ja ajohanskat (selkäpanssari suositus). Ajohousut ei saa olla farkkujen näköiset. Ajokengät ei saa olla niin lyhytvartiset, että sääri näkyy ajoasennossa.

  Muuta huomioitavaa:

  – Rekisteröinti: ei liikenteestä poistettuja, pitää olla ote ja jonkunlainen kilpi, joka kuuluu ajoneuvoon.

  – Vakuutus: liikennevakuutuksen voimassaoloa emme pysty valvomaan, mutta huomioithan, että se ei ole voimassa suljetulla alueella.

  – Katsastus: ei tarvitse olla katsastuksen voimassa, eikä muutoksien otteessa.

  – Ilokaasu: saa ajaa ilokaasulla, koska kyseessä on katukulkine, jota ajetaan suljetulla alueella.

  – Slicksit: Katukäyttöön tarkoitetut DOT hyväksytyt sallittu

  Hyvä asiakkaamme. Huomioithan, että Drag Racing kilpailu järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista.

  Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Emme vastaa alueella tapahtuneista henkilö- tai omaisuusvahingoista. Olet alueella omalla vastuulla.

  OHJEITA TESTAAJILLE.

  Toivotamme sinut tervetulleeksi testaamaan ajoneuvosi kiihtyvyyttä. Sinun pitäisi toimia seuraavien ohjeiden mukaan.

  VARIKKO JA SIISTEYS

  Ilmoittautumisesi jälkeen sinut ohjataan katsastuspaikalle ja tämän jälkeen omalle varikkopaikalle joka sinulla on käytössäsi koko tapahtuman ajan. Näin ollen huolehdit paikkasi siisteydestä myös lähtiessäsi pois. Alueella on riittävästi jäteastioita. Ongelmajätteitä kuten esim. jäteöljyä, ei saa jättää tapahtuma-alueelle.

  KATSASTUS

  Ajoneuvot katsastetaan katsastuspaikalla, joten ole ajoneuvosi lähettyvillä, jotta katsastus voidaan suorittaa. Saat autoosi osallistumisnumeron ja katsastustarran, ilman niitä et pääse ajamaan.

  AJAJAKOKOUS

  Ennen ajojen alkamista, pidetään ajajakokous johon kaikki kuljettajat ovat velvollisia osallistumaan. Kokouksessa käydään läpi mm. turva-asioita, radalla käyttäytymistä ja muuta oleellista.

  LÄHTÖÖN VALMISTAUTUMINEN

  Itse ajoon lähdön teet oma-aloitteisesti, emme tule hakemaan sinua ajamaan, vaan sinun täytyy siirtyä lähtöalueelle omin keinoin. Lähtöjärjestelyalueelle tulee kaksi parijonoa autoille ja yksi pyörille. FHRA:n toimitsijat näyttävät sinulle mihin jonoon menet,lähtöalueella tarkistamme ajolupasi. Kun olet lähtövuorossa toimitsijamme näyttää sinulle koska voit siirtyä ns. burnis-alueelle. Siellä seuraava toimitsija näyttää sinulle koska saat aloittaa renkaiden lämmityksen. Jos et lämmitä renkaita, siirry muutama metri eteenpäin ja jää odottamaan lähettäjän käsimerkkejä, jolla hän ilmoittaa koska saat asettua lähtövaloihin.

  AJAMINEN

  Lähtövaloihin asetutaan hiljaa eteenpäin liikkuen, kun näet, että ensimmäinen (ylin) valkoinen lamppu syttyy liikut vielä hiukan eteenpäin, jolloin toinen valkoinen valo syttyy. Silloin olet valmiina lähtövaloissa, kun molempien ajajien valkoiset valot palavat, niin lähettäjä käynnistää ”kuusen”, jolloin keltaiset lähtövalot alkavat laskea puolen sekunnin välein. Viimeisenä syttyy vihreä valo, joka on merkki siitä että saat lähteä. Jos lähdet liian nopeasti, syttyy punainen valo merkkinä varaslähdöstä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun täytyy pysähtyä, vaan ajat normaalin ajosuorituksen. Varaslähtö ei myöskään vaikuta aikaasi. Ajanottokellot käynnistyvät kun ajoneuvosi etupyörä vapauttaa kennojen valosäteen.

  Ajosuorituksestasi saat aina aikakortin ja jos tietosi on ajanottojärjestelmässä, jonka voit noutaa ajanottotornista.

  Jos ajosuorituksesi aikana ilmenee ongelmia esim. liiallista sutimista lähdössä, vaihteet eivät mene päälle, missasit vaihdon, outoa tärinää ajoneuvosta, savuttamista tms. niin älä vedätä turhaa, sillä ajosi on jo pilalla. Jätä veto seuraavaan lähtöön. Näin mahdollisesti vältymme ikäviltä radanpuhdistustalkoilta ja ajoneuvosikin saattaa säilyä ehjänä.

  Jarruta heti maalin jälkeen ja pudota vauhti sellaiseksi että voit poistua radalta turvallisesti.

  Jarrutusalueella sinun on varottava lähtökaveria esim. oikealla radalla ajaessasi et saa kääntyä vasemmalle paluutielle, ennen kuin vasemman radan kuljettaja on kääntynyt paluutielle. Näin varmistetaan ettei tulee päälleajoa. Paluutiellä on 30 km/h nopeusrajoitus. Ajosuorituksen jälkeen palaa omalle varikkopaikallesi tarkistaaksesi, että kaikki on ajoneuvossa kunnossa ja sen jälkeen seuraavaan testiyritykseen. Vältä ajamista liian kuumalla moottorilla tai vaihteistolla.

  MUUTA

  Alkoholin tai muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena on ajaminen ehdottomasti kiellettyä. Paikalla tehdään pistokokeita ja mikäli jäät kiinni, ilmoitetaan siitä välittömästi viranomaisille.

  Ajosuoritus tehdään yksin, ei kyyditettäviä mukana.

  Tapahtuman järjestäjän vakuutus ei korvaa mahdollisia testaajalle aiheutuneita vahinkoja.
   
  Viimeksi muokattu: 13.7.2020
 2. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  886
 3. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  886
  Ennakkoilmoittautuminen verkossa on nyt sulkeutunut. Portilla voi vielä ilmoittautua testaamaan. Portit avataan klo. 9.00.
  Tervetuloa. Amerikan Rauta kiihdytystapahtuma 2020

  Ilmoittautuneiden listaa voit katsoa täältä: Events on www.dragracing.eu

  #FHRAtapahtumat#FHRA#FHRAry#Blaklader#tiketti#rollyhtiöt#Amerikanrauta#katukiihdytystapahtuma#FHRAnoprep#BlackList#katuauto#kiihdytystapahtuma#vesivehmaa
   

Jaa tämä sivu