Kannatusjäsen 2023: Vamos Rekkapesu

Vamos Rekkapesu palvelee monipuolisesti ja ammattitaidolla niin raskaiden ajoneuvojen kuin henkilöautojenkin parissa. Yritys on ollut vuonna 2023 FHRA:n kannatusjäsen.


 

Vamos Rekkapesu on luotettava toimija autojen ja raskaiden ajoneuvojen pesupalveluissa. He tarjoavat laajan valikoiman palveluita, joiden avulla ajoneuvosi pysyy puhtaana ja hyväkuntoisena. Palveluihin kuuluvat muun muassa raskaiden ajoneuvojen, linja-autojen, perävaunujen ja henkilöautojen pesut. Lisäksi he tarjoavat sisäpesuja, moottoripesuja, vahauksia ja myllytyksiä.

Yrityksen asiantunteva ja kokenut henkilökuntansa varmistaa, että jokainen pesu suoritetaan huolella ja ammattitaidolla. Lisäksi Vamos Finland Oy tarjoaa kätevän noutopalvelun, joka helpottaa asiakkaiden arkea entisestään. Raskaan kaluston siirrot onnistuvat niin Suomessa kuin koko Euroopassa, ja he tarjoavat myös siirto- ja katsastuspalveluita.

Vamos Rekkapesulla on neljä pesupaikkaa Vantaalla ja yksi Espoossa, joten palvelut ovat helposti saavutettavissa pääkaupunkiseudulla. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Volvo Truck Centerissä, Raskoneella, VAK:lla, DAF:n pesuhallissa sekä MAN Centrumissa Espoossa.

Jos tarvitset luotettavaa ja laadukasta pesupalvelua ajoneuvollesi, älä epäröi ottaa yhteyttä Vamos Rekkapesuun. Pyydä tarjous puhelimitse numerosta 0400391501 tai sähköpostitse osoitteesta info@vamosfinland.com. Lisätietoa yrityksestä ja heidän tarjoamistaan palveluista löydät heidän verkkosivuiltaan: www.vamosfinland.com.

Tukemalla Vamos Rekkapesua tuet samalla myös FHRA:n ajoneuvoharrastajien yhteisöä. Kiitämme Vamos Rekkapesua heidän tuestaan, ja olemme innoissamme kun yritys kuuluu FHRA:n yhteisöön!

 

>>> Hanki näkyvyyttä – Liity kannatusjäseneksi!