Amerikan Rauta kiihdytystapahtuma ensi lauantaina!

25.5.2019 Amerikan Rauta kiihdytystapahtuma, Vesivehmaan lentokenttä

Tule paikan päälle kokeilemaan kuinka oma ajokkisi kiihtyy varttimailin matkalla. Tule viettämään vauhdikasta päivää Vesivehmaalle. Tapahtumassa katulailliset ajoneuvot testaavat kiihtyvyyttään varttimailin matkalla. Paikalla FHRA:n ajanotto ja rataryhmä. Tule kokemaan, vaikka koko perheen voimin, kiihdytystapahtuman vauhti ja äänet!

Paikalla myös Blacklist-kuskeja testaamassa ajokkiensa tehoja varttimailin matkalla. Lue lisää Blacklististä Facebookissa: https://www.facebook.com/BlacklistRaceTV/

AD-Varaosaexpertin Braket King -kisa!

Tällä kertaa mukana on myös AD-Varaosaexpertin Braket King -kisa, jossa sinun on mahdollista voittaa omaksesi Kamasan 167-osainen hylsysarja. Sarjan arvo on 404,00 €.

Kilpailun säännöt ovat yksinkertaiset:

Täytä ajoneuvosi katsastuksen yhteydessä kilpailun osallistumiskaavake ja kerro sadasosan tarkkuudella miten nopeasti aiot varttimailin ajaa. Palauta kaavake ennen katsastusalueelta poistumista AD-Varaosaexpertin henkilökunnalle. Liimaa AD-Varaosaexpert tarra autosi tuulilasiin tai etupuskuriin selkeästi näkyvälle paikalle. Lähin tulos arvioituun aikaan ratkaisee. Voi siis ajaa nopeammin tai hitaammin kuin arvioitu aikasi on. Tasatuloksen sattuessa toiseksi tarkin kilpailusuoritus ratkaisee voittajan. Jos tämäkään ei ratkaise kilpailua, Varaosaexpert Oy varaa mahdollisuuden päättää voittajan. Sinun ei tarvitse olla päiviä nopein voittaaksesi AD-Varaosaexpertin Bracket King kisan. Tarkin kuski voittaa!

Lue tarkemmat infot: https://www.fhra.fi/tapahtumat/kiihdytyspaiva/

Paikka:

Lahti-Vesivehmaan lentokenttä, Lentotie 105, 17130 Vesivehmaa

Aika:

Lauantai 25.5.2019 klo. 10.00-18.00

Ilmoittautuneet: http://www.dragracing.eu/event_details.asp?c=y&id=469

Kuskit:

Ennakkoilmoittautuminen kuskeille http://www.dragracing.eu/index.asp

Kuljettajien tulee luoda profiili palveluun. Kilpailijanumeroksi laitetaan ajoneuvon rekisterinumero.

Kuljettajia otetaan mukaan tapahtumaan rajattu määrä, että voimme taata kuskeille tarpeeksi monta vetoa päivälle.

Ennakkoilmoittautumisen yhteydessä maksetaan osallistumismaksu, joka on koko päivästä 30€+ 3€ käsittelymaksu. Hinta sisältää kaikki päivän vedot ja katsastusmaksun. Dragracing.eu -palvelussa voi maksaa Paytrailin kautta useimpien suomalaisten pankkien verkkomaksuna, luottokortilla tai laskulla.

Otamme ilmoittautumisia vastaan myös paikan päällä, jos tapahtumaan vielä mahtuu vetäjiä. Osallistumismaksu portilla on 30€ + 20€ käsittelymaksu.

Pyydämme siis ennakkoilmoittautumisia, jotta voimme taata jouhevampaa ajoa. Jos ilmoittaudut vetämään vasta paikan päällä, emme voi taata, että mahdut mukaan. Olemme rajanneet osallistujien määrää juuri tästä syystä, että kaikki ennakkoonilmoittautuneet varmasti pääsevät vetämään useamman kerran.

Pääsyliput:

Alle 18-vuotiaille ilmainen pääsy tapahtumaan!

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin sisääntuloportilla.

Early Bird -lippujen myynti päättyy 18.5. klo 23:59, tämän jälkeen myydään normaalihintaisia pääsylippuja.

Ennakkohinta 8 € / Normaalihinta 10 €

Ikäraja: Ikärajaton

Huomioithan, että Drag Racing tapahtuma järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista.

Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Olet alueella omalla vastuullasi.

Hyvä median edustaja! Voit ilmoittautua samalla lomakkeella, vaikka kaikkiin tapahtumiin yhdellä kertaa!

https://www.fhra.fi/median-akkreditoituminen-kisoihin/