Kuva: Jussi Pietarinen

 

Jos olet kiinnostunut harrasteajoneuvoista tai kilpa-autoista, et halua jättää väliin American Car Show -tapahtumaa. Se on Pohjoismaiden suosituin ja kattavin näyttely, joka kokoaa yhteen erilaisia harrasteajoneuvoja ja kilpa-autoja sekä niiden tekijöitä ja käyttäjiä.


 

Tapahtumassa pääset näkemään upeita autoja, kuulemaan asiantuntijoiden vinkkejä ja tapaamaan muita harrastajia. Tapahtumassa on myös runsaasti kiinnostavaa ohjelmaa, jossa tapahtuman yhteistyökumppanit ja näytteilleasettajat näyttävät, mitä alalla tapahtuu juuri nyt.

Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show -näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen Pääsiäistapahtumaksi. American Car Show’n yhteydessä on vuosien saatossa järjestetty monia eri näyttelyosastoja:

 

  • MOTORSPORT: Tämä näyttely on kunnianosoitus suomalaiselle moottoriurheilulle, joka on tuottanut monia maailmanluokan saavutuksia. Näyttelyssä pääsee tutustumaan suomalaisiin moottoriurheilutiimeihin ja heidän innovaatioihin, jotka toimivat kiinnostavina elämyksinä niin aloittelijoille kuin asiantuntijoillekin.
  • MOPO TUNING: Tämä on yksi uusimmista ja kiehtovimmista American Car Show’n näyttelykokonaisuuksista, sillä se esittelee nuorten rakentajien luovuutta ja taitoa. Tapahtuma tarjoaa näille lahjakkaille tekijöille mahdollisuuden näyttää osaamistaan. Näyttelyssä on esillä n. 40 kpl erilaista ja huomiota herättävää mopoa, jotka edustavat Mopo Tuningin huippua.
  • CLASSIC CAR SHOW: Näyttely esittelee kunnostettuja, huolellisesti viimeisteltyjä ja teknisesti taidokkaita klassisia ’Amerikan autoja’, jotka edustavat eri aikakausia. Näyttelyssä voi ihailla autojen muotoilua, historiaa ja kulttuuria sekä tutustua niiden omistajiin ja tarinoihin.
  • TUNING CAR SHOW: Tämä näyttely tarjoaa mahdollisuuden ihailla huippuluokan autoja, jotka ovat saaneet uuden ilmeen ja ominaisuudet tarkan suunnittelun ja laadukkaan käsityön avulla. Näyttelyssä esitellään alan parhaat ja Tuning-harrastuksen vaikutusvaltaisimmat kerhot.
  • MC HEAVEN: Näyttely on paikka, jossa voit ihailla ja kokea upeita moottoripyöriä eri aikakausilta. Näyttelyosio tarjoaa mahdollisuuden tutustua harvinaisiin ja ainutlaatuisiin moottoripyöriin, jotka ovat sekä kauniita että tehokkaita. MC Heaven on moottoripyöräkulttuurin sykkeessä elävä tapahtuma, joka inspiroi ja herättää tunteita.
  • CUSTOM TRUCK SHOW: Täällä voit ihailla upeita rekkoja ja kuljetusvälineitä, jotka ovat saaneet täysin uuden ilmeen. Nämä ajoneuvot ovat paitsi massiivisia ja komeita, myös innovatiivisia ja tyylikkäitä.

 

Ensimmäinen American Car Show autonäyttely järjestettiin Tikkurilan Jäähallissa jo vuonna 1978. American Car Show tarjoaa hämmästeltäväksi huippuunsa entisöidyt, yksityiskohtia myöten hiotut ja viimeistellyt teknisen osaamisen ja käsityötaidon näytteet, klassiset amerikkalaiset autot niin Suomesta kuin muualtakin maailmalta.

American Car Show järjestetään vuosittain pääsiäisenä, ja tapahtumapaikkana on viime vuodet toiminut Helsingin Messukeskus.

 

>>> Siirry tapahtuman kotisivuille- Klikkaa tästä!