Uusimmat uutiset

Ajankohtaista

American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2018

30.3.-1.4.2018 Helsingin messukeskuksessa


FHRA ja American Car Show 2018 kiittää!

 
Näin tehtiin American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2018!
 
Kiitos kaikki näytteilleasettajat, yhteistyökumppanit, vapaaehtoiset toimitsijat ja kaikki kävijät! Näyttely onnistui hienosti teidän ansiosta!
 
Ensi pääsiäisenä uudestaan!
 
Videon tuotti meille Beyond The Box Tuotannot
#americancarshow #tuningcarshow #mcheaven #motorsport2018


Näyttelyn aukioloajat:

Perjantai 30.3. kello 10.00 – 18.00

Lauantai 31.3. kello 10.00 – 18.00

Sunnuntai 1.4. kello 10.00 – 18.00

Tarkemman ohjelman löydät sivustolta kohdasta: ”Ohjelma ja liput”

OHJELMALISÄYS!
 
Kopteri-lehti ja Blackheads MC tuovat American Car Showhun amerikkalaisen roots country -esiintyjän Cecil Allen Moore’n.
Cecil Allen Moore esiintyy American Car Showssa lauantaina klo 15:15. Hänellä ei tällä Euroopan kiertueella ole Suomessa muita esiintymisiä yleisötilaisuuksissa, ACS:n lisäksi ainoastaan yksi esitys yksityistilaisuudessa!
 

American Car Show 2018 virallinen näyttelypaita myynnissä näyttelyssä! FHRA shop löytyy molemmista auloista Messukeskuksessa! #FHRAshop


”Onks Pokkaa”-kilpailu!

Onks sulla pokkaa ottaa tatska sokkona? Whaaaat?!

Kansainvälinen pin-up malli ja tatuoija Sini Ariell on tulossa näyttelyymme! Onko sulla pokkaa ottaa tatska näyttelyssä?

Kisa käynnistyy NYT facebookissa!

Kommentoi julkaisun kommenttikenttään, kreisein temppusi ja ilmaise halukkuutesi osallistua kisaan. Ilmianna itsesi tai sekopää frendisi!

Voittaja saa siis Sinin livenä tekemän tatskan ja luonnollisesti sisäänpääsyn näyttelyyn itselleen ja kaverilleen!

Tatuointi tehdään livenä lauantaina näyttelyssä! Sini päättää aiheen ja tatskan paikan! WTF!!!

EI OO POKKAA? 🙂

Voittaja valitaan tiistaina 27.3.2018! Facebook ei ole osallisena tähän kisaan!

American Car Show 2018, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2018!

30.3.-1.4.2018 Helsingin Messukeskus!


MERCURY COUPE VM ’39 – SUOMALAISEN KÄSITYÖTAIDON HUIPPUNÄYTE!

Näyttelyssä esillä oleva vuoden 1939 Mercury Coupe kuuluu koko näyttelyn tyylikkäimpiin ja hienoimpiin käsityötaidon näytteisiin. Virve Salosen omistamassa kaunottaressa on V8 / 4L60E automaattivaihteinen moottori. Auton choppaamisesta vastaavat Jani Huhtamäki ja Jussi Luntamo.

Mercury on Ford Motor Company –yhtiön entisen autonvalmistusosaston Lincoln-Mercury Divisionin suunnittelema jenkkikaunotar, jonka valmistus aloitettiin vuonna 1938.

Auton suunnittelusta vastasi Ford Motor Companyn perustajan Henry Fordin (1863 – 1947) ainoa poika Edsel Ford (1893 – 1943). Mercury oli auto, jolla Ford Motor Company yritti tavoittaa asiakkaita perinteisen Fordin ostajakunnan ja loistoautoihin lukeutuvan Lincolnin ostajakunnan väliltä. Historian viimeisin Mercury, malliltaan Grand Marquis, lipui valmistushihnalta ulos tammikuussa 2011.


FAHR-LEIKKUUPUIMURI TUPLATURBOLLA

Leikkuupuimurihan on maatalouskone, jolla korjataan vilja ja erotellaan jyvät oljista. Pääsiäisnäyttelyssä nähtävä, vankkumatonta saksalaista laatutyötä edustava Fahr-leikkuupuimuri on kuitenkin täysin toista maata. Kyseessä on nimittäin pohjalaisten moottorihullujen rakentama erikoispuimuri, johon on asennettu tuplaturbolla varustettu V8-moottori ja muitakin ”herkkuja”.


ILMAINEN HARRASTEAJONEUVOPYSÄKÖINTI!

Kaikki harrasteajoneuvon omistajat ovat tervetulleita pysäköimään ILMAISEKSI Messukeskuksen pohjoisen sisäänkäynnin eteen!

Jokaisena näyttelypäivänä toimitsijat jakavat portilla ilmaisia ulosajolippuja hienoimmille harrasteajoneuvoille! Ja jokaisena päivänä tilaa on varattu noin 300 ajoneuvolle!

Toivotaan, että talvi väistyy ennen pääsiäistä, jotta kaikki pääsevät omilla harrasteajoneuvoillaan näyttelyyn.

Luvassa on myös omat upeat palkinnot harrasteparkin parhaimmistolle!

Alan harrastajat tekevät näyttelyn!


AUTOT-ELOKUVIEN INSPIROIMIA TUTTUJA JENKKIRASSEJA PERHEEN PIENIMPIEN ILOKSI!

Martti –hinausauto (Autot–elokuvan innoittamana tehty auto)

Erityisesti perheen pienimpien keskuudessa suosittujen Autot (Cars) –animaatioelokuvien tärkeimmät autohahmot Salama McQueen, Martti, Kessu ja Doc Hudson sekä Sheriffi nähdään näyttelyssä ”livenä”. Kyseiset autohahmot ovat elokuvien innoittamien suomalaisten autorakentajien käsityötaidon näytteitä Doc Hudsonia lukuun ottamatta.

Punakeltainen Salama McQueen (Lightning McQueen) on jännittävä yhdistelmä stock car –kilpa-autoa ja Le Mansin 24 tunnin ajojen kilpa-autoa tyyliin Ford GT40. Elokuvan suomalaisessa versiossa Salama McQueenin äänenä kuultiin Sami Uotilaa. Martti (Mater) on vuoden 1951 –mallinen International Harvest –hinausauto, jonka spiikeistä vastaa Heikki Silvennoinen. Kessun (Sarge) esikuvana on vuoden 1946 –mallinen Willys Jeep ja Sheriffin 1940- ja 1950-lukujen taitteen Mercury-merkkinen poliisiauto.

Messukeskuksessa esillä oleva tyylikäs Hudson Hornet on elokuvan aito promo-auto Yhdysvalloista, joka komeili muun muassa Autot 1 –elokuvan ensi-illassa paikallisen elokuvateatterin edessä Louisianan Shreveportissa. Hudson Hornet on 2-ovinen Club Coupe vuodelta 1952.

Autot –elokuvia tehtiin aikoinaan kaksi, Autot 1 ja Autot 2, joista ensimmäinen nähtiin valkokankaalla kesällä 2006 ja toinen kesällä 2011.

Sheriffi (Autot-elokuvan innoittamana tehty auto)


CHEVROLET SUBURBAN VM ’72

Chevrolet Suburban vuosimallia 1972 edustaa American Car Show –näyttelyyn perinteisesti kuuluvaa hätkähdyttävää jenkkikalustoa.

Kyseisen Letukan rankka modifiointi on toteutettu kalifornialaisen Scott’s Hotrods Shopin toimesta vain 90 päivässä!

Autossa on 8-litrainen V8-moottori, automaattivaihteisto, ilmajousitus ja juuri tätä autoa varten teetetyt erikoisvanteet. Autoa on chopattu 2,5 tuumaa.

Chevrolet cast iron big-block, machined to 468cid.

Builder: Adams Machine Shop, Lancaster California.

Transmission: 1992, GM 765R4 four speed automatic.

Rear Axle: Ford 9″ lock, ratio 3.70:1.

Ride Tech Firestone pneumatic air springs.

Wheels: Hot Rods by Boyd, special customized unique wheels.

Modifications made by Scott´s Hotrods Shop in Oxnard, California.

Chopped 2 1/2 inches and sectioned 1 1/4 inch from beltline.

Paint: Palmer´s Custom Paint, Moonpark CA.

Pinstriping by Bob Coslett.


PALKITSE ASIAKKAASI TAI TYÖNTEKIJÄSI VAPAALIPULLA!

Nyt on hieno mahdollisuus palkita yrityksesi asiakkaat tai työntekijät, tarjoa heille pääsiäisen American Car Show 2018 vapaalipun muodossa. Olemme siirtyneet käyttämään eMessukeskuksen elippua!

Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show 2018 näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen Pääsiäistapahtumaksi.

American Car Show tarjoaa hämmästeltäväksi huippuunsa entisöidyt, yksityiskohtia myöten hiotut ja viimeistellyt teknisen osaamisen ja käsityötaidon näytteet, klassiset ’Amerikan autot’ niin Suomesta kuin muualtakin maailmalta. Näyttelyyn valikoituu vain kaikkein hienoimmat laitteet.

MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä. MC Heavenin kokoaa jo vuosien kokemuksella kustomoitujen moottoripyörien kaksi suurinta mediavaikuttajaa, Kopteri Magazine ja Bomber Magazine.

Tuning Car Show’ssa voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista

MOTORSPORT 2018 on muiden samanaikaisten tapahtumien tapaan alansa paras kohtaamispaikka moottoriurheilun parissa toimiville yhteisöille, eri lajien kilpailijoille, ammattilaisille ja harrastajille sekä moottoriurheilusta ja harrasteajoneuvoista kiinnostuneelle yleisölle.

American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2018

30.3.-1.4.2018 Helsingin Messukeskuksessa!

Nyt tarjoamme teille elippuja hintaan 20€ / kpl, (normaali sisäänpääsy 29€ ovelta) Minimi tilaus- ja laskutusmäärä 10 kpl.

Huom! Laskutetaan vain käytetyt eliput, hintaan lisätään voimassa oleva Alv. 10%

Tilaus tapahtuu kätevästi sähköpostilla info(@)fhra.fi. Teethän tilauksesi viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Tilauksen voi tehdä yrityksen nimenkirjoituksen omaava henkilö.

Laitathan sähköpostin otsikoksi: ”eLippu-tilaus ACS2018” ja liitäthän tilaukseen määrän sekä yrityksesi laskutustiedot ja Y-tunnuksen. Liput toimitetaan joko sähköpostiin tai tekstiviestillä puhelimeen.

Näytteilleasettajat voivat tilata samoilla ehdoin eLippuja eMessukeskus-palvelusta.


FHRA Auction 2018! – Ilmoita ajoneuvosi ilmaiseksi!

American Car Show´n yhteydessä FHRA järjestää tänäkin vuonna harrasteajoneuvohuutokaupan sunnuntaina 1.4.2018. Huutokaupassa on edustettuina museorekisteröityjä sekä vielä projekti-asteisia harrasteajoneuvoja. Tavoitteena on, että jokaiselle olisi jotakin. Pidit sitten ameriikan autoista, eurooppalaisista, tuning-autoista, moottoripyöristä tai vaikkapa pappa-tunturista. Ajoneuvot ovat esillä koko näyttelyn ajan niille varatulla näyttelyaluella. Ilmoittautuminen ei siis maksa ilmoittajalle mitään.

Mikäli on ollut mielessä luopua omasta harrasteajoneuvosta, niin myyntitoimeksiantoja otetaan nyt vastaan FHRA’n harrasteajoneuvohuutokauppaan. Tarvitsemme ajoneuvosta aluksi muutaman kuvan sekä lyhyen selvityksen nykyisestä kunnosta, lisäksi ajatusta hinnasta.

Toimi nopeasti, sillä ajoneuvoja otetaan vain rajallinen määrä huutokauppaan.

Ilmoittautumiset otetaan vastaan täällä: https://www.fhra.fi/americancarshow/ilmoittautuminen/

Huutokaupan ehdot voit lukea tästä: FHRAAuction2018_myyntiehdot

Arvovaltainen raatimme ottaa yhteyttä, mikäli ajoneuvo hyväksytään huutokauppaan.

FHRA Auction harrasteajoneuvohuutokauppa huipentuu live-huutokauppaan American Car Show näyttelyn yhteydessä sunnuntaina 1.4.2018! Live-huutokauppaa voi seurata katsomosta paikan päällä tai ISTV:n kautta!


Nyt myös upeat hyötyajoneuvot osana näyttelyä!

Nyt neljän näyttelyn kokonaisuus esittelee koko harrasteajoneuvojen kirjon. Hienoimmat prätkät, tuunatuimmat kiesit, upeimmat rodit ja näyttävimmät amerikan autot kaikki samalla kertaa! Nyt myös upeat hyötyajoneuvot osana näyttelyä! Pihalta löytyy suuri harrasteparkki! Enemmän on todellakin enemmän!

41. American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2018
30.3.-1.4.2018 Helsingin Messukeskus


Tuo prätkäsi näytille!

MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä.

MC Heaven järjestetään yhteistyössä Kopteri Magazinen ja Bomber Magazinen kanssa. Nämä alansa johtavat rakennettuihin moottoripyöriin erikoistuneet julkaisut ja heidän ammattitaitoinen henkilökunta valitsee MC Heaveniin tämän hetken hienoimmat kaksipyöräiset!

MC Heavenin kokoaa jo vuosien kokemuksella kustomoitujen moottoripyörien kaksi suurinta mediavaikuttajaa, Kopteri Magazine ja Bomber Magazine.

Ajoneuvoilmoittautumiset vuoden 2018 näyttelyyn on nyt auki!

Ilmoita prätkäsi näyttelyyn TÄSTÄ!


Sinustako Miss Hot Rod 2018!

American Car Show 2018 30.3. – 1.4.2018 @ Messukeskus!


American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2018 kerhopaikat jaetaan NYT!

American Car Show -tapahtumaan on enää muutama kuukausi ja hallitila täyttyy hyvää vauhtia. Kerhopaikat jaetaan ensisijaisesti FHRA:n jäsenkerhoille! Laitathan heti ilmoittautumisen tulemaan, niin saamme pohjakartan kuntoon!

American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2018!

30.3.-1.4.2018 Helsingin Messukeskuksessa!
Ilmoittautuminen löytyy: https://www.fhra.fi/americancarshow/ilmoittautuminen/

#ACS2018 #americancarshow #tuningcarshow #MCheaven#motorsport2018


Liput on nyt myynnissä!

Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen Pääsiäistapahtumaksi.

Nyt neljän näyttelyn kokonaisuus esittelee koko harrasteajoneuvojen kirjon. Hienoimmat prätkät, tuunatuimmat kiesit, upeimmat rodit ja näyttävimmät amerikan autot kaikki samalla kertaa.

41. American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2018

30.3.-1.4.2018 Helsingin Messukeskus.

Lue lisää verkkosivuiltamme: American Car Show | FHRA ry

Liput:

Ennakkohinta:

Päivälippu, 16-vuotiaasta lähtien 25€
Päivälippu, 7-15-vuotiaat 15€
Kokoaikaranneke 35€
Lapset alle 7v ilmaiseksi.

Liput ovelta:

Päivälippu, 16-vuotiaasta lähtien 29€
Päivälippu, 7-15-vuotiaat 19€
Kokoaikaranneke 39€
Lapset alle 7v ilmaiseksi.

Liput myy Tiketti ja Messukeskus

Tervetuloa.


Ilmoittautuminen American Car Show 2018 -tapahtumaan on nyt auki!

ACS 2018 suunnittelu on jo aloitettu ja avasimme ilmoittautumisen tapahtumaan! 41. näyttely järjestetään tulevana pääsiäisenä 30.3.- 1.4.2018 Helsingin Messukeskuksessa. Tuleva näyttelykokonaisuus järjestetään viime vuoden tapaan kolmipäiväisenä.

American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2018!

30.3.-1.4.2018 Helsingin Messukeskuksessa!

Ilmoittautuminen löytyy TÄÄLTÄ!


Kiitos kaikille vuoden 2017 juhlanäyttelystä! Ensi vuonna uudestaan. #40thACS2017 #americancarshow

 

Google+