Uusimmat uutiset

Ajankohtaista

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2021!

Nyt uutuutena Mopo Tuning!

The Coronavirus made us do it!

SIIRTYY! Uusi ajankohta 2.-4.4.2021 Helsingin Messukeskuksessa!

 


American Car Show 2020 siirtyy! – The Coronavirus made us do it!

American Car Show 2020 on päätetty siirtää pääsiäiselle 2021! Toivomme, että kaikki näyttelyyn ilmoittautuneet ovat tukemassa FHRA:n toimintaa ja tulevaisuutta! Emme ole joutuneet koskaan siirtämään jo vuodesta 1978 asti järjestettyä näyttelyämme, mutta nyt olemme siinä tilanteessa. Toivomme hartaasti, että kaikki näytteilleasettajat ovat valmiit siirtämään näyttelypaikkansa vuodelle 2021.

Tulemme olemaan yhteydessä kaikkiin yhteistyötahoihin tästä muuttuneesta tilanteesta ja toivomme vahvaa tukea tässä vaikeassa ja meistä riippumattomasta tilanteesta.

Kaikki näyttelyyn jo hyväksytyt ajoneuvot ja kerhot ovat tervetulleet ensi pääsiäisen näyttelyyn! Jos ajankohta ei teille käy niin, ilmoitattehan siitä meille. Uutta ilmoittautumista ei tarvitse tehdä ensi kevään näyttelyä varten!

Tämä hyvin poikkeuksellinen maailmantilanne on pistänyt kaiken aivan uudelle mallille, mutta pysytään positiivisella mielellä, vaikka pilvet harrastamisen yllä ovat synkät! We will cruise again! We will meet again!

Kiitos ymmärryksestäsi ja kärsivällisyydestäsi!

Näemme näissä merkeissä ensi vuoden pääsiäisenä!

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2021! Uutuutena Mopo Tuning!

2.- 4.4.2021 Helsingin Messukeskuskus!

T. American Car Show näyttelytoimikunta

 


Pääsiäisen American Car Show 2020 siirtyy!

Hallitus on tänään tiedottanut, että suurten massatapahtumien järjestäminen on kielletty korona-virusepidemian puhkeamisen vuoksi toukokuun loppuun. FHRA ja Messukeskus ovat jo keskustelleet mahdollisuudesta siirtää näyttely kesäkuulle. Uusi viikonloppu on 5.- 7.6.2020!

Uusi tilanne ja valtiovallan suositus korona-virusepidemian kanssa johtivat tähän päätökseen. Toivomme luonnollisesti, että kaikki näytteilleasettajamme, työntekijämme sekä vieraamme pysyvät terveinä ja ymmärrämme tilanteen vakavuuden.

Olemme seuranneet tilannetta aktiivisesti ja teemme niin jatkossakin. Toivomme ennen kaikkea, että koronaepidemia saadaan Suomessa hallintaan.

Näyttely tullaan järjestämään 5.- 7.6.2020 Helsingin Messukeskuksessa ja toivomme, että saamme kaikkien kanssa sovittua näyttelyyn liittyvät asiat, niin että saamme järjestettyä hienon näyttelykokonaisuuden ensi kesänä.

Lisätietoja:

FHRA Marketing Oy / Finnish Hot Rod Association FHRA ry

Helsinki-Malmin lentoasema

00700 Helsinki

Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info(@)fhra.fi

TOIMISTO

Eero Kiiskinen, toimitusjohtaja – eero.kiiskinen (@) fhra.fi / 0207 430 751
Kaisa Lökfors – kaisa.lokfors(@)fhra.fi / 0207 430 752
Martti Luoso – martti.luoso (@)fhra.fi / 0207 430 753
Tea Westerlund – tea.westerlund(@)fhra.fi / 0207 430 754
Rita Kemppi – rita.kemppi(@)fhra.fi / 0207 430 755
Toni Erälähde – toni.eralahde(@)fhra.fi / 0207 430 756


Americana SLAM! Wrestling Showcase – American Car Show, Helsingin messukeskus, 10.–12.4.2020

Pääsiäisenä Helsingin messukeskuksen valtaavat American Car Show:n hevosvoimat ja SLAM! Wrestling Finland! Kolmasti päivässä nähtävät ammattipainimatsit takaavat viihtyvyyden koko perheelle.

Kansainvälisessä ottelukavalkadissa nähdään mm. Englannin superlupaus Mariah May, Norjan kehäkonkari Miss Mina, Venäjän armottomin naisottelija Elita, sekä suomalaiset sukujuuret omaava Lexa Valo Saksasta. Ja siinä olivat vasta naiset! Miesten selkäsaunoista vastaavat mm. Unkarin Captain Blake Steamer, Viron oma mörssäri Mikk Vainula, suomalaiset Polar Pekko ja Jami Aalto, sekä Suomen ammattipainiveteraani ”The Canadian Rebel” StarBuck ja paljon muita.

Tule mukaan viihtymään koko perheen kera!


 

Scandinavian Hunks tähdet palaavat American Car Show tapahtumaan!

Scandinavian Hunks on ollut etuoikeutettu saadessaan viihdyttää suurta yleisöään jo usean vuoden ajan niin Suomessa, kuin ulkomaillakin ja Hunks onkin yksi show-viihteen kestosuosikki.

Helsingin messukeskuksessa pe 10.4.2020 nähdään ennennäkemätön Scandinavian Hunks show, kun lavalle nousevat Scandinavian Hunks tähtien lisäksi jo vuosien takaa tunnetut ryhmän jäsenet Esko Eerikäinen, Jucci Hellström ja Petri ”Mauno” Ahonen sekä yllätys artistit.

Tule ja koe ennennäkemätön Scandinavian Hunks Show!


American Car Show 2020 – Ilmainen Harresteparkki

Kutsumme kaikki harrasteajoneuvon omistajat pysäköimään ILMAISEKSI Messukeskuksen pohjoisen sisäänkäynnin eteen!

HUOM! Pysäköinti on muuttunut! Pysäköintiä hoitaa puomittomasti Europark. Tarjoamme 24h ilmaisen pysäköinnin harrasteparkissa.

Portilla toimitsijamme antavat hienoimpien harrasteajoneuvojen omistajille koodin ilmaista pysäköintiä varten! Joka päivälle on varattu tilaa rajoitetusti. Tulethan siis ajoissa!

Vaikka talvi jäi täällä etelässä aika laihaksi, kevät ja ajokelit tulee vielä ennen pääsiäistä ja kaikki pääsevät toivottavasti omilla harrasteajoneuvoillaan näyttelyymme!

Suunnitteilla on myös omat palkinnot harrasteparkin parhaimmistolle!

Te harrastajat teette näyttelyn!

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2020! Uutuutena Mopo Tuning!

10.-12.4.2020 Helsingin Messukeskuksessa!

Tervetuloa!


American Car Show -hotellitarjous

Vuosittainen American Car Show tuo ihasteltavaksi huippuunsa entisöidyt, klassiset Amerikan autot niin Suomesta kuin maailmaltakin.

Majoituspaketti Holiday Inn Helsinki – Expo -hotelliin

FHRA American Car Show 10.–12.4.2020. Vuoden odotetuin tapahtuma koittaa jälleen. Näe kaikki tapahtumat; American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2020! Majoitu mukavasti tapahtuman ytimessä, hotellimme sijaitsee Helsingin Messukeskuksen yhteydessä.

Lisämukavuutta messumatkaan tuo Executive-huone, lisämaksu vain 20 € /huone/yö. Huoneessa on suuri King Size -vuode, kylpytakit ja -tossut, muhkeat pyyhkeet, laadukas kylpyhuonevarustelu sekä pullovesi ja suklaa.

Yhden vuorokauden paketti

  • 84 €/yö/hlö/kahden hengen Standard-huoneessa (168 €/yö/huone)
  • 128 €/yö/yhden hengen Standard-huoneessa
  • 94 €/yö/hlö/kahden hengen Executive-huoneessa (188 €/yö/huone)
  • 148 €/yö/yhden hengen Executive-huoneessa

Hintaan sisältyy majoitus valitussa huoneluokassa, runsas aamiaisbuffet, saunan ja kuntosalin käyttö sekä langaton internet-yhteys. Lisäksi pakettiin kuuluu ACS-kokoaikaranneke.

Varaa tästä » 

Kahden vuorokauden paketti

Tarjoushinnat voimassa yövyttäessä vähintään kaksi yötä.

  • 138 €/2 yötä/hlö/kahden hengen Standard-huoneessa (276 €/2 yötä/huone)
  • 226 €/2 yötä/yhden hengen Standard-huoneessa
  • 158 €/2yötä/hlö/kahden hengen Executive-huoneessa (316 €/2 yötä/huone)
  • 266 €/2 yötä/yhden hengen Executive-huoneessa

Hintaan sisältyy majoitus valitussa huoneluokassa, runsas aamiaisbuffet, saunan ja kuntosalin käyttö sekä langaton internet-yhteys. Lisäksi pakettiin kuuluu ACS-kokoaikaranneke.

Varaa tästä »

Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show -näyttely on vuosien saatossa laajentunut Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen tapahtumaksi. Show tarjoaa hämmästeltäväksi huippuunsa entisöidyt, yksityiskohtia myöten viimeistellyt teknisen osaamisen ja käsityötaidon näytteet niin Suomesta kuin kauempaakin maailmalta.

MC Heaven esittelee valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät.

Tuning Car Show’ssa voi ihastella tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneitä sporttisia ja ainutlaatuisista autokaunottaria.

Motorsport on koko moottoriurheilun kokoava tapahtuma – nyt jo kolmatta kertaa.

Classic Car Show – yhteistyössä Suomen ajoneuvohistoriallinen keskusliitto – SAHK ry:n kanssa toteutettu näyttely esittelee hienoimmat klassikko-autot ja alan edustajat!

Custom Truck Show tuo näyttelyyn suurta ja komeaa sisältöä esitellen todellisia tuunauksen taidonnäytteitä – esillä hienoimmat rekat ja kuljetuskalustot.

Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin.

Kuva: FHRA ry


Sinustako Miss Hot Rod 2020?

Rakastatko esiintymistä? Oletko luonteeltasi säteilevä ja naurava? Oletko sporttinen, eikä hymysi hyydy tiukassakaan paikassa? Ehkä olet tehnyt jo promoottorin töitä tai haaveilet urasta ihmisten parissa. Osaat käyttää sosiaalista mediaa ja ymmärrät sen tärkeyden nykymaailmassa.

Täysin uudistunut Miss Hot Rod kilpailu etsii tehokasta, iloista ja näyttävää naista edustamaan FHRA:ta ja yhteistyökumppaneita erilaisiin tilaisuuksiin. Miss Hot Rod on perinteikäs pr-tyttö kilpailu, jonka voittajat ovat toimineet monenlaisissa tehtävissä, kuten tv-juontajina, messutyttöinä, vip-tyttöinä, sekä tuote-esittelijöinä.

Tänä vuonna kilpailu on täysin uudistettu, Miss Hot Rod semifinaali pidetään Helsingissä maaliskuussa, josta valitaan Miss Hot Rod finalistit ja heidät julkaistaan silloin medialle ja yleisölle. Finalistien kanssa jatkamme vauhdikasta viikonloppua yhdessä hauskan pidon merkeissä. American Car Show viikonloppu huipentuu finaaliin sunnuntai iltapäivällä. Finalistit yöpyvät koko viikonlopun hotellissa.

Vuonna 2019 saimme merkittävää huomiota medioissa, ylitimme uutiskynnyksen lähes päivittäin Suomen suurimmissa medioissa. Ympäri Suomea olimme kisan aikana esillä yli 90 mediassa, joten julkisuus on taattu.

Luvassa on paljon erilaisia tuotepalkintoja ja lahjakortteja kaikille finalisteille. Tänä vuonna on luvassa upeita palkintoja, niistä tiedotamme somessa kisan aikana.

Nyt voit jo vaikuttaa omalla some-aktiivisuudellasi pääsyyn finalistien joukkoon.

Me odotamme juuri sinun hakemustasi.

Lisää hakemukseesi esittely itsestäsi ja yhteystietosi.

Liitä mukaan myös kasvo- ja kokovartalokuvasi ja Instagram-tilisi

lähetä hakemukset 28.2.2020 mennessä osoitteeseen:

misshotrodofficial@gmail.com

Lisätiedot ja kyselyt: 

misshotrodofficial@gmail.com

Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lähde mukaan suureen seikkailuun!

Hakemuksia odottaen: FHRA ja Miss Hot Rod team


American Car Show 2020 liput nyt myynnissä!

American Car Show 2020 -näyttelykokonaisuuden pääsyliput ovat nyt myynnissä!! Aloitamme lipunmyynnin kampanjahinnalla! American Car Show 2020 päivälippuja, 2 päivälippua yhteishintaan 45 €!

Tarjous voimassa jouluun asti!

Nyt on aivan mahtava hetki hankkia liput edullisemmin ennakkoon. American Car Show 2020 liput ovat varmasti myös mieluisa lahja!

Ennakkohinnat ovat muutenkin edullisemmat kuin ovelta! Kannattaa hyödyntää kampanjahinta ja hankkia liput hyvissä ajoin ennakkoon!

Liput ennakkoon nyt tarjoushintaan myy Tiketti ja Messukeskus!

 

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2020! More is more!

10.-12.4.2020 Helsingin Messukeskuksessa pääsiäisenä!

Lue lisää näyttelystä!


Ilmoittautuminen ensi kevään näyttelyymme on nyt avoinna!

American Car Show 2020 tulee taas!

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2020 näyttelykokonaisuuden suunnittelu ja myynti on jo aloitettu ja avasimme ilmoittautumisen tapahtumaan! 43. näyttely järjestetään tulevana pääsiäisenä 10.-12.4.2020 Helsingin Messukeskuksessa. Tuleva näyttelykokonaisuus järjestetään viime vuoden tapaan kolmipäiväisenä.

Halli ykkösen ollessa musikaalikäytössä muuttaa se hieman hallijakoa, mutta Classic Car Show jatkaa näyttelyosiona kuutoshallissa! Näyttelyssä paikalla upeimmat klassikko -autot ja vintage -kalusto.

Jatkamme Tuning Car Show-tapahtumassa jo paikkansa löytänyttä Custom Truck Show-osiota. Näyttelyssä nähdään hienoimmat rekat ja kuljetuskalustot. Nämä näyttävät ajoneuvot ovat todellisia tuunauksen taidonnäytteitä ja tuovat näyttelyyn suurta ja komeaa sisältöä.

Myyjien siirtäminen halliin kolme oli hyvä veto ja jatkamme sillä vuoden 2020 näyttelyssä. Kaikki myyjät löytyvät keskitetysti samasta tilasta ja antaa näyttelyhalleille enemmän tilaa tuoda aitoa sisältöä näyttelyyn ja samanaikaisesti myyvät puitteet shoppailua haluaville.

FHRA Auction pidetään taas sunnuntaina 12.4.2020 tapahtumanäyttämöllä hallissa kuusi. FHRA Auction on jo totuttuun tapaan sunnuntain suurin ohjelmanumero, ja ajoneuvot ovat huudettavissa jo ennakkoon verkossa! FHRA Auction huipentuu livehuutokauppaan näyttelyssämme!

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2020!

10.-12.4.2020 Helsingin Messukeskuksessa!

Kuinka ilmoittaudut:

Ilmoittautuessasi näyttelyyn valitset ensin roolin, jolla ilmoittaudut. Sen jälkeen valitaan kategoria tai näyttelyosio, jonne toivot ajoneuvosi menevän. Liitä mukaan hyvä, mielellään vaakasuuntainen kuva tai kaksi ajoneuvostasi. Kuvien maksimimäärä on viisi. Näyttelytoimikunta seuraa ilmoittautumisia jatkuvasti ja hyväksyvät ajoneuvoja pitkin talvea kevään näyttelyyn.

Jos anot kilometrikorvausta tai majoitusta, merkkaathan osoitteeksesi näyttelyyn tuotavan ajoneuvon kotiosoitteen, kiitos!

FHRA jäsenkerhot ovat etusijalla, kun kerhopaikkoja jaetaan ja näyttelypaikat heille ovat ilmaisia!

Kerhoille tiedoksi, että kerhon tulee ilmoittautua ensin ja vasta sen jälkeen ilmoitetaan kerhon osastolle toivotut ajoneuvot. Kerho-osastoille otetaan maksimissaan kuusi ajoneuvoa. Jos haluatte neuvotella suuremmasta osastosta, olethan jo hyvissä ajoin yhteydessä näyttelypäällikkö Martti Luosoon, martti.luoso (@)fhra.fi / 0207 430 753

Jos ilmoittautumisen kanssa on vaikeuksia, ota ihmeessä yhteyttä toimistoomme. Autamme mielellämme!

Toimisto on avoinna ma – to 10-16, pe 10-15
Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info(@)fhra.fi

Ilmoittautuminen löytyy TÄÄLTÄ!

Tehdään yhdessä upea näyttelykokonaisuus! TERVETULOA!