Uusimmat uutiset

Ajankohtaista

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2020!

10.-12.4.2020 Helsingin Messukeskuksessa!


Sinustako Miss Hot Rod 2020?

Rakastatko esiintymistä? Oletko luonteeltasi säteilevä ja naurava? Oletko sporttinen, eikä hymysi hyydy tiukassakaan paikassa? Ehkä olet tehnyt jo promoottorin töitä tai haaveilet urasta ihmisten parissa. Osaat käyttää sosiaalista mediaa ja ymmärrät sen tärkeyden nykymaailmassa.

Täysin uudistunut Miss Hot Rod kilpailu etsii tehokasta, iloista ja näyttävää naista edustamaan FHRA:ta ja yhteistyökumppaneita erilaisiin tilaisuuksiin. Miss Hot Rod on perinteikäs pr-tyttö kilpailu, jonka voittajat ovat toimineet monenlaisissa tehtävissä, kuten tv-juontajina, messutyttöinä, vip-tyttöinä, sekä tuote-esittelijöinä.

Tänä vuonna kilpailu on täysin uudistettu, Miss Hot Rod semifinaali pidetään Helsingissä maaliskuussa, josta valitaan Miss Hot Rod finalistit ja heidät julkaistaan silloin medialle ja yleisölle. Finalistien kanssa jatkamme vauhdikasta viikonloppua yhdessä hauskan pidon merkeissä. American Car Show viikonloppu huipentuu finaaliin sunnuntai iltapäivällä. Finalistit yöpyvät koko viikonlopun hotellissa.

Vuonna 2019 saimme merkittävää huomiota medioissa, ylitimme uutiskynnyksen lähes päivittäin Suomen suurimmissa medioissa. Ympäri Suomea olimme kisan aikana esillä yli 90 mediassa, joten julkisuus on taattu.

Luvassa on paljon erilaisia tuotepalkintoja ja lahjakortteja kaikille finalisteille. Tänä vuonna on luvassa upeita palkintoja, niistä tiedotamme somessa kisan aikana.

Nyt voit jo vaikuttaa omalla some-aktiivisuudellasi pääsyyn finalistien joukkoon.

Me odotamme juuri sinun hakemustasi.

Lisää hakemukseesi esittely itsestäsi ja yhteystietosi.

Liitä mukaan myös kasvo- ja kokovartalokuvasi ja Instagram-tilisi

lähetä hakemukset 28.2.2020 mennessä osoitteeseen:

misshotrodofficial@gmail.com

Lisätiedot ja kyselyt: 

misshotrodofficial@gmail.com

Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lähde mukaan suureen seikkailuun!

Hakemuksia odottaen: FHRA ja Miss Hot Rod team


American Car Show 2020 liput nyt myynnissä!

American Car Show 2020 -näyttelykokonaisuuden pääsyliput ovat nyt myynnissä!! Aloitamme lipunmyynnin kampanjahinnalla! American Car Show 2020 päivälippuja, 2 päivälippua yhteishintaan 45 €!

Tarjous voimassa jouluun asti!

Nyt on aivan mahtava hetki hankkia liput edullisemmin ennakkoon. American Car Show 2020 liput ovat varmasti myös mieluisa lahja!

Ennakkohinnat ovat muutenkin edullisemmat kuin ovelta! Kannattaa hyödyntää kampanjahinta ja hankkia liput hyvissä ajoin ennakkoon!

Liput ennakkoon nyt tarjoushintaan myy Tiketti ja Messukeskus!

 

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2020! More is more!

10.-12.4.2020 Helsingin Messukeskuksessa pääsiäisenä!

Lue lisää näyttelystä!


Ilmoittautuminen ensi kevään näyttelyymme on nyt avoinna!

American Car Show 2020 tulee taas!

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2020 näyttelykokonaisuuden suunnittelu ja myynti on jo aloitettu ja avasimme ilmoittautumisen tapahtumaan! 43. näyttely järjestetään tulevana pääsiäisenä 10.-12.4.2020 Helsingin Messukeskuksessa. Tuleva näyttelykokonaisuus järjestetään viime vuoden tapaan kolmipäiväisenä.

Halli ykkösen ollessa musikaalikäytössä muuttaa se hieman hallijakoa, mutta Classic Car Show jatkaa näyttelyosiona kuutoshallissa! Näyttelyssä paikalla upeimmat klassikko -autot ja vintage -kalusto.

Jatkamme Tuning Car Show-tapahtumassa jo paikkansa löytänyttä Custom Truck Show-osiota. Näyttelyssä nähdään hienoimmat rekat ja kuljetuskalustot. Nämä näyttävät ajoneuvot ovat todellisia tuunauksen taidonnäytteitä ja tuovat näyttelyyn suurta ja komeaa sisältöä.

Myyjien siirtäminen halliin kolme oli hyvä veto ja jatkamme sillä vuoden 2020 näyttelyssä. Kaikki myyjät löytyvät keskitetysti samasta tilasta ja antaa näyttelyhalleille enemmän tilaa tuoda aitoa sisältöä näyttelyyn ja samanaikaisesti myyvät puitteet shoppailua haluaville.

FHRA Auction pidetään taas sunnuntaina 12.4.2020 tapahtumanäyttämöllä hallissa kuusi. FHRA Auction on jo totuttuun tapaan sunnuntain suurin ohjelmanumero, ja ajoneuvot ovat huudettavissa jo ennakkoon verkossa! FHRA Auction huipentuu livehuutokauppaan näyttelyssämme!

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2020!

10.-12.4.2020 Helsingin Messukeskuksessa!

Kuinka ilmoittaudut:

Ilmoittautuessasi näyttelyyn valitset ensin roolin, jolla ilmoittaudut. Sen jälkeen valitaan kategoria tai näyttelyosio, jonne toivot ajoneuvosi menevän. Liitä mukaan hyvä, mielellään vaakasuuntainen kuva tai kaksi ajoneuvostasi. Kuvien maksimimäärä on viisi. Näyttelytoimikunta seuraa ilmoittautumisia jatkuvasti ja hyväksyvät ajoneuvoja pitkin talvea kevään näyttelyyn.

Jos anot kilometrikorvausta tai majoitusta, merkkaathan osoitteeksesi näyttelyyn tuotavan ajoneuvon kotiosoitteen, kiitos!

FHRA jäsenkerhot ovat etusijalla, kun kerhopaikkoja jaetaan ja näyttelypaikat heille ovat ilmaisia!

Kerhoille tiedoksi, että kerhon tulee ilmoittautua ensin ja vasta sen jälkeen ilmoitetaan kerhon osastolle toivotut ajoneuvot. Kerho-osastoille otetaan maksimissaan kuusi ajoneuvoa. Jos haluatte neuvotella suuremmasta osastosta, olethan jo hyvissä ajoin yhteydessä näyttelypäällikkö Martti Luosoon, martti.luoso (@)fhra.fi / 0207 430 753

Jos ilmoittautumisen kanssa on vaikeuksia, ota ihmeessä yhteyttä toimistoomme. Autamme mielellämme!

Toimisto on avoinna ma – to 10-16, pe 10-15
Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info(@)fhra.fi

Ilmoittautuminen löytyy TÄÄLTÄ!

Tehdään yhdessä upea näyttelykokonaisuus! TERVETULOA!


 

Google+