Uusimmat uutiset

Ajankohtaista

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2019!

19.-21.4.2019 Helsingin messukeskuksessa!


American Car Show 2019 liput nyt myynnissä!

Joulu tulee tänäkin vuonna yhtä varmasti kuin pääsiäinen ja American Car Show! Aloitamme lipunmyynnin joulukampanjahinnalla! American Car Show 2019 päivälippuja, 2 päivälippua yhteishintaan 45€! Tarjous voimassa jouluun asti!

Nyt on aivan mahtava hetki hankkia liput todella huokeaan hintaan. American Car Show 2019 liput ovat varmasti myös mieluisa lahja!

Ennakkohinnat ovat muutenkin edullisemmat kuin ovelta! Kannattaa hyödyntää joulukampanja ja hankkia liput hyvissä ajoin ennakkoon!

Liput ennakkoon nyt tarjoushintaan myy Tiketti ja Messukeskus

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2019! More is more!

19.4.-21.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa pääsiäisenä!


Ilmoittautuminen ensi kevään näyttelyymme on nyt avoinna!

American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2019 suunnittelu on jo aloitettu ja avasimme ilmoittautumisen tapahtumaan! 42. näyttely järjestetään tulevana pääsiäisenä 19.-21.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Tuleva näyttelykokonaisuus järjestetään viime vuoden tapaan kolmipäiväisenä.

Uutena lisänä voimme ylpeänä kertoa, että meillä on lisää sisältöä luvassa näyttelyvieraillemme! Ykköshalliin tuodaan nyt Classic Car Show! Näyttelyssä paikalla upeimmat klassikko-autot. Näyttely toteutetaan yhteistyössä Suomen ajoneuvohistoriallinen keskusliitto – SAHK ry:n kanssa!

Viime vuonna toimme Tuning Car Show-tapahtumaan jo muutamia raskaan kaluston näyttelyhelmiä. Tänä vuonna kasvatamme tarjontaa ja näyttelyalue saa uuden nimen: ”Custom Truck Show”! Näyttelyssä nähdään hienoimmat rekat ja kuljetuskalustot. Nämä näyttävät ajoneuvot ovat todellisia tuunauksen taidonnäytteitä ja tuovat näyttelyyn suurta ja komeaa sisältöä.

Siirrämme myös myyntipisteet pois näyttelyhalleista ja avaamme mahtavan markkinapaikan hallissa numero kolme! Kaikki myyjät keskitetysti samassa tilassa antaa näyttelyhalleille enemmän tilaa tuoda aitoa sisältöä näyttelyyn ja samanaikaisesti myyvät puitteet shoppailua haluaville.

FHRA Auction pidetään taas sunnuntaina 21.4.2019 tapahtumanäyttämöllä hallissa kuusi. FHRA Auction on jo totuttuun tapaan sunnuntain suurin ohjelmanumero ja ajoneuvot ovat huudettavissa jo ennakkoon verkossa! FHRA Auction huipentuu livehuutokauppaan näyttelyssämme!

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2019!

19.-21.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa!

Ilmoittautuminen löytyy TÄÄLTÄ!FHRA ja American Car Show 2018 kiittää!

 
Näin tehtiin American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2018!
 
Kiitos kaikki näytteilleasettajat, yhteistyökumppanit, vapaaehtoiset toimitsijat ja kaikki kävijät! Näyttely onnistui hienosti teidän ansiosta!
 
Ensi pääsiäisenä uudestaan!
 
Videon tuotti meille Beyond The Box Tuotannot
#americancarshow #tuningcarshow #mcheaven #motorsport2018


 

Google+