Uusimmat uutiset

Ajankohtaista

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2019!

19.-21.4.2019 Helsingin messukeskuksessa!


Sinustako Miss Hot Rod 2019?

Rakastatko esiintymistä? Oletko luonteeltasi säteilevä ja naurava? Oletko sporttinen, eikä hymysi hyydy tiukassakaan paikassa? Ehkä olet tehnyt jo promoottorin töitä tai haaveilet urasta ihmisten parissa. Osaat käyttää sosiaalista mediaa ja ymmärrät sen tärkeyden nykymaailmassa.

Täysin uudistunut Miss Hot Rod kilpailu etsii tehokasta, iloista ja näyttävää naista edustamaan FHRA:ta ja yhteistyökumppaneita erilaisiin tilaisuuksiin. Miss Hot Rod on perinteikäs pr-tyttö kilpailu, jonka voittajat ovat toimineet monenlaisissa tehtävissä, kuten tv-juontajina, messutyttöinä, vip-tyttöinä, sekä tuote-esittelijöinä.

Tänä vuonna kilpailu on täysin uudistettu, kilpailijat pääsevät jo ennen finaalia osallistumaan vauhdikkaaseen tapahtumapäivään, joka sisältää finalistien julkaisemisen medialle, karting-ajoa, kuvauksia, suhteiden luomista, hauskan ja tapahtumarikkaan päivän.

Miss Hot Rod finaali pidetään American Car Show’ssa pääsiäisenä 19.4-21.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Viikonloppuna on useita kuvauksia, stream-haastatteluja, juontamista, edustamista, näytöksiä, suhteiden luomista ja ennen kaikkea hyvää fiilistä. Viikonloppu huipentuu finaaliin sunnuntai iltapäivällä. Finalistit yöpyvät koko viikonlopun hotellissa.

Miss Hot Rod saa tänä vuonna palkinnoksi 9 päivän huiman roadtripin ympäri Eurooppaa urheiluautoilla, Madcroc rallyssa. Madcroc rallyyn osallistuu paljon erilaisten yritysten toimitusjohtajia, joten siellä on erinomaiset mahdollisuudet työllistyä tulevaisuudessa. Lue lisää: https://www.madcrocrally.fi/

Luvassa on myös paljon erilaisia tuotepalkintoja ja lahjakortteja.

Nyt voit jo vaikuttaa omalla some-aktiivisuudellasi pääsyyn finalistien joukkoon.

Me odotamme juuri sinun hakemustasi.

Lisää hakemukseesi esittely itsestäsi ja yhteystietosi.

Liitä mukaan myös kasvo- ja kokovartalokuvasi ja Instagram-tilisi

lähetä hakemukset 24.2.2019 mennessä osoitteeseen:

misshotrodofficial@gmail.com

Lisätiedot ja kyselyt: 

misshotrodofficial@gmail.com

Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lähde mukaan suureen seikkailuun!

Hakemuksia odottaen: FHRA ja Miss Hot Rod team


Tervetuloa uudistuneeseen Holiday Inn Helsinki – Expo -hotelliin

Messukeskuksen Holiday Inn Helsinki – Expo -hotelli uudistetaan parhaillaan. Hotelli avautuu jälleen maaliskuun alussa 2019. Hotellin yleiset tilat, kaikki hotellihuoneet sekä palveluilme uusitaan kokonaisuudessaan. Haluamme näin pystyä vastaamaan paremmin ja monipuolisemmin erilaisiin tapahtumiin osallistuvien asiakkaidemme tarpeisiin. Uuteen konseptiin kuuluu tärkeänä kulmakivenä myös Holiday Inn® -ketjun Open Lobby, jossa vieraamme voivat rentoutua ja olla vapaasti halusivatpa he sitten syödä, juoda, työskennellä, levähtää tai tavata muita ihmisiä.

Holiday Inn Helsinki – Expo tarjoaa American Car Show 2019 – tapahtuman aikaan majoituspaketteja tarjoushintaan! Kaikkiin majoituspaketteihin sisältyy näyttelyn kokoaikalippu!

American Car Show pakettihinnat ovat voimassa 18. – 21.4.2019

Varaukset viimeistään 11.4.2019 alla olevien linkkien kautta:

ACS 1-VRK PAKETTI

118 € / yö / standard yhden hengen huone – 148 € / yö / standard kahden hengen huone

138 € / yö / executive yhden hengen huone – 168 € / yö / executive kahden hengen huone

Hintaan sisältyy majoitus valitussa huoneluokassa, runsas aamiaisbuffet, saunan ja kuntosalin käyttö sekä langaton internet-yhteys.

Executive huoneessa lisämukavuutta mm.; kylpytakit ja tossut, paksut pyyhkeet, kylpyhuonetarvikesarja hemmotteluun, pullovesi ja suklaa.

Lisäksi pakettiin kuuluu ACS-kokoaikaranneke.

1 yön varaukset:  ACS 1-VRK PAKETTI

ACS 2-VRK PAKETTI

108 € / yö / standard yhden hengen huone 128 € / yö / standard kahden hengen huone

128 € / yö / executive yhden hengen huone 148 € / yö / executive kahden hengen huone

Tarjoushinta voimassa kun yöpyy vähintään 2 yötä.

Hintaan sisältyy majoitus valitussa huoneluokassa, runsas aamiaisbuffet, saunan ja kuntosalin käyttö sekä langaton internet-yhteys.

Executive huoneessa lisämukavuutta mm.; kylpytakit ja tossut, paksut pyyhkeet, kylpyhuonetarvikesarja hemmotteluun, pullovesi ja suklaa.

Lisäksi pakettiin kuuluu ACS-kokoaikaranneke.

2 yön varaukset:  ACS 2-VRK PAKETTI

Hotellin verkkosivut!


American Car Show 2019 liput nyt myynnissä!

Joulu tulee tänäkin vuonna yhtä varmasti kuin pääsiäinen ja American Car Show! Aloitamme lipunmyynnin joulukampanjahinnalla! American Car Show 2019 päivälippuja, 2 päivälippua yhteishintaan 45€! Tarjous voimassa jouluun asti!

Nyt on aivan mahtava hetki hankkia liput todella huokeaan hintaan. American Car Show 2019 liput ovat varmasti myös mieluisa lahja!

Ennakkohinnat ovat muutenkin edullisemmat kuin ovelta! Kannattaa hyödyntää joulukampanja ja hankkia liput hyvissä ajoin ennakkoon!

Liput ennakkoon nyt tarjoushintaan myy Tiketti ja Messukeskus

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2019! More is more!

19.4.-21.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa pääsiäisenä!


Ilmoittautuminen ensi kevään näyttelyymme on nyt avoinna!

American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2019 suunnittelu on jo aloitettu ja avasimme ilmoittautumisen tapahtumaan! 42. näyttely järjestetään tulevana pääsiäisenä 19.-21.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Tuleva näyttelykokonaisuus järjestetään viime vuoden tapaan kolmipäiväisenä.

Uutena lisänä voimme ylpeänä kertoa, että meillä on lisää sisältöä luvassa näyttelyvieraillemme! Ykköshalliin tuodaan nyt Classic Car Show! Näyttelyssä paikalla upeimmat klassikko-autot. Näyttely toteutetaan yhteistyössä Suomen ajoneuvohistoriallinen keskusliitto – SAHK ry:n kanssa!

Viime vuonna toimme Tuning Car Show-tapahtumaan jo muutamia raskaan kaluston näyttelyhelmiä. Tänä vuonna kasvatamme tarjontaa ja näyttelyalue saa uuden nimen: ”Custom Truck Show”! Näyttelyssä nähdään hienoimmat rekat ja kuljetuskalustot. Nämä näyttävät ajoneuvot ovat todellisia tuunauksen taidonnäytteitä ja tuovat näyttelyyn suurta ja komeaa sisältöä.

Siirrämme myös myyntipisteet pois näyttelyhalleista ja avaamme mahtavan markkinapaikan hallissa numero kolme! Kaikki myyjät keskitetysti samassa tilassa antaa näyttelyhalleille enemmän tilaa tuoda aitoa sisältöä näyttelyyn ja samanaikaisesti myyvät puitteet shoppailua haluaville.

FHRA Auction pidetään taas sunnuntaina 21.4.2019 tapahtumanäyttämöllä hallissa kuusi. FHRA Auction on jo totuttuun tapaan sunnuntain suurin ohjelmanumero ja ajoneuvot ovat huudettavissa jo ennakkoon verkossa! FHRA Auction huipentuu livehuutokauppaan näyttelyssämme!

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2019!

19.-21.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa!

Ilmoittautuminen löytyy TÄÄLTÄ!FHRA ja American Car Show 2018 kiittää!

 
Näin tehtiin American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2018!
 
Kiitos kaikki näytteilleasettajat, yhteistyökumppanit, vapaaehtoiset toimitsijat ja kaikki kävijät! Näyttely onnistui hienosti teidän ansiosta!
 
Ensi pääsiäisenä uudestaan!
 
Videon tuotti meille Beyond The Box Tuotannot
#americancarshow #tuningcarshow #mcheaven #motorsport2018


 

Google+